Brixter,
part of A-Star Group

Uw belegging, uw zekerheid

Uw belegging, uw zekerheid

Bij Brixter staat uw investering in vastgoed garant voor kwaliteit en zekerheid. Met hun jarenlange ervaring in vastgoed kennen onze specialisten de vastgoedmarkt door en door. Ze bieden u panden op toplocaties aan met een mooi rendement. Ze staan u bij doorheen het hele traject met de opvolging van uw aankoop, hulp bij de administratie en de zoektocht naar een geschikte huurder.

Afspraak maken
De weg naar rendement

De weg naar rendement

Brixter maakt deel uit van de A-Star Group-holding, een sterke groeiende groep die bestaat uit innoverende en rendabele bedrijven met unieke vastgoedprojecten.

A-Star Group ontwerpt vastgoedprojecten bestemd voor specifieke doelgroepen met een collectieve behoefte. Het gaat hier bij voorbeeld om studentenkamers, residentiële woningen of appartementen voor starters, en in aanzienlijke mate ook zorgvastgoed dat onderdak biedt aan mensen met een tijdelijke of permanente zorgvraag. A-Star zag de nood aan een externe entiteit om het zorgvuldig gescreende investeringsvastgoed te matchen met mensen die op zoek zijn naar rendement en veiligheid. Zo werd Brixter in 2021 boven de doopvont gehouden.

Bij Brixter koopt u rechtstreeks bij de ontwikkelaar. De combinatie van de ligging en de afwerking van de projecten maakt van het A-Star Group vastgoed een ideale investering. Het aanbod aan investeringsvastgoed is ruim.

Een goede investering, vaste huurinkomsten en een betrouwbare partner in rentmeesterschap vormen dé weg naar sterk rendement. Brixter kan voor alle panden een gedetailleerde rendementsberekening maken op uw maat. Maak vrijblijvend een afspraak met een Brixter projectspecialist.

Bereken uw rendement
Location is key

Location is key

Onze Brixter experten zoeken de meest geschikte en inspirerende panden volgens uw wensen en budget. U vindt het Brixter investeringsvastgoed in heel Vlaanderen. De focus ligt hierbij op grootsteden zoals Antwerpen, Mechelen, Hasselt, etc. De nabijheid van belangrijke invalswegen zorgt voor een vlotte bereikbaarheid met de wagen, het openbaar vervoer of de fiets.

Ontdek ons aanbod
A-Star Group

A-Star Group

A-Star Group heeft al tal van succesvolle projecten gerealiseerd. Zo biedt B-APART, een bedrijf onder de holding, betaalbare woningen aan in de kern. Een aanbod van uniek, eigentijds en betaalbaar vastgoed voor jonge gezinnen. Ook de samenwerking met Besix Group is hiervan een mooi voorbeeld. Samen zetten ze in op de professionalisering van de korte-, middel- en langetermijn verblijven in grootsteden. A-Stay Antwerpen naast het Centraal Station is hiervan het meest recente voorbeeld.

Bereken mijn rendement