Waarom investeren in vastgoed

8 redenen om te investeren in vastgoed

Vastgoed als aanvullend inkomen

Veel mensen zijn op zoek naar een aanvullend inkomen. Wist U dat het gemiddeld pensioen van een zelfstandige 751 euro bruto bedraagt? Vastgoed is voor velen een interessante optie om een aanvullend inkomen te genereren

Maatschappelijk verantwoord investeren

Bij Brixter bieden wij U niet alleen de mogelijkheid om te investeren in projecten met een sterk rendement maar kan U ook maatschappelijk verantwoord investeren in o.a zorgvastgoed. Wist U dat er  meer dan 16.000 mensen op een wachtlijst staan oor de persoonsgebonden subsidiëring? Brixter faciliteert de mogelijkheid om te investeren in Zorgvastgoedprojecten waar deze mensen, die zorg nodig hebben met een persoonsgebonden budget, terecht kunnen.

Fiscaal interessant

In België wordt U niet belast op de reële huurinkomsten die U als eigenaar krijgt.

Er zijn zelfs formules waar U niet belast wordt op uw huurinkomsten en toch notarieel eigenaar wordt van het vastgoed dat je koopt.

Laagste rentevoeten sinds WO II

We zitten in België nog steeds met historisch lage rentevoeten en specialisten zijn het erover eens dat we, gezien de economische situatie, momenteel geen sterke rentestijgingen moeten verwachten.

Stabiele rendementen

Sinds de economische crisis in 2008 is duidelijk geworden dat België een land is waar de rendementen op vastgoed relatief stabiel blijven. Zeker als u het vergelijkt met de ons omringende landen zien we dat er minder sterke stijgingen of dalingen zijn maar een eerder stabiel klimaat waarin de vastgoedrendementen gedijen. Vele buitenlandse investeerders kijken hierom ook al geruime tijd naar de Belgische vastgoedmarkt.

Gegarandeerde huurinkomsten

Brixter bied ook projecten aan waar uw huurinkomsten gegarandeerd worden.

Vastgoed als ideale tool voor succesieplanning

Vastgoed wordt door fiscalisten steeds vaker aan geraden als tool voor succesieplanning waarbij U over generaties heen met vastgoed kan nadenken over de toekomst.

Wij hebben een aantal mogelijkheden voor U waarbij U een aanvullend inkomen nu kan combineren met een ideale successieplanning voor uw kinderen voor later.

Ontzorging door verhuur en beheerdienst van Brixter

Onze eigen Verhuur en Beheerdienst regelt al het nodige voor U indien U dit wenst waardoor we u maximaal kunnen ontzorgen. Zo krijgt U meer tijd voor de leuke dingen in het leven. Nieuwsgierig? Vraag onze projectspecialisten naar meer uitleg over de mogelijkheden.

Projecten in de kijker

Bekijk het volledige Aanbod
Bereken mijn rendement